söndag 7 september 2008

Utställningsrapport från Eskiltuna

Resultat från utställningen i Eskilstuna igår:
Frappe ytterligare ett CAGCIB ! Domaren gillade honom och han fick beröm för sin typ, en del (försåtligt) nedslag på att han var för dagen mycket kort i pälsen så han kom inte tillbaka upp för tagning för NOM.
Jag är mycket nöjd för ytterligare cert, Han är f.ö en enormt härlig kille som inte visar några tecken till fertil hane, hur cool som helst trots hanlukter och HONOR omkring sig. -
"Vår älskade CHOKLADBULLE du är så goo o cool!!!!"
Rut fick sitt första CAC och det får man vara stolt för! Behövde utvecklatsT en del och det kan jag hålla med om, hon är ju precis gått över i öppen klass med sina 9mån, men en på sikt lovande hona . Även hon skötte sig strålande!
Yssanta fick ex 1 (var som ni förstår ensam i sin klass med att vara brunbicolortabby) Lovande baby om en lite nervös och darrig på domarbordet (mycket olik sig för hemma är hon ju den mest slappa avkopplande mysiga misse man kan tänka sig)
Hon kom vidare upp för ut tagning till NOM men där valde domaren en Main coon? till panelen.

Jag tackar resesällskapet Ing-Marie (Wermdös) och hennes dotter Theres för trevligt sällskap och "prat" hela dagen, fast Therese somnade på vägen hem.
Så laddar vi batterierna till nästa utmaning som blir klubbmästerskapet i ragdollklubben där kommer Yssanta, Elsa, Rut och även ev. Ester delta!!!

Kram/Yvonne

PS. hoppas att dottern snart får igång sin dator och kan uppdatera hemsidan.
Själv klarar jag ju bara bloggen. DS

Inga kommentarer: