söndag 21 september 2008

Klubbmästerskap Ragdollklubben

Hej igen !

Helgen är till ända och fullt upp har det varit. KM i lördags gick jättebra.
Rut kom 2: i klassen vuxna honor med mycket fin kritik, hon blev dessutom utvald till Domaren Sirpas hjärtekatt för en fin padda med härliga fläckar på öronen. Ester blev 2:a bland de kasterade honorna domaren tyckte det ända som var synd med Ester var att hon var kasterad då hon skulle kunna tillföra mycket i aveln för just "paddorna"(ja, så är det och inte mycket att göra åt, vi är också ledsna att vi var tvugna att kasterar henne).
Yssanta kom 4:a (av 4) detta enbart pga sin felteckning, f.ö strålande med exellent bedömning rent typmässigt enl Maud. Felteckningen är vi ju fullt medvetan om då vi vill ha in hennes typ i vår avel. Skulle på henne önska lite bättre ögonfärg dock, men man kan inte få allt.
Elsa blev slagen hårfint av kullsytern som även blev BIS.

Vi gratulerar Åsa m. fam på Hallongläntan´s som hon kommer i från för fina framgångar.
Elsa hälsar även till syrran grattis och säger"
- Nästa gång så "tar" jag dig!"

Ester valdes ut till Bertil Johanssons hjärtekatt! vi tackar !

Vi hade stor hjälp från våra extrabarn på utställningen som höll Yssanat och Elsa så fint när det var dags för sidoklasserna som var Hello Kitty samt Look a´like. Katterna låg som verkliga trasdockor i deras små famnar under hela uppvisningen, de är så himla gosiga katter!
Även om vi (de) inte vann så är jag rätt övertygad att katterna och barnen i allafall vann publikens blickar och hjärtan!

Tack för en mycket trevlig dag och arrengemang från Ragdollklubben.

Tackar även Annelie med en bamsekram som ansvarade och skötte allt kring katterna under hela dagen!! (För egen del var min hjärna full med barn!)

Godnatt och tack för den här helgen!

PS. I dag har vårt extrabarn bjudit på en 2 kg gädda som han egenhändigt dragit upp ur vattnet!!!
Alla i familjen åt med god aptit och tyckte det var väldigt gott (utom jag)
ds

Inga kommentarer: